Storm Folke- og Naturgård

Projekt: Storm Folke- og Naturgård

Tilskud: 500.000 kr.

Link: https://www.stormfolkegaard.dk/

Storm Folke- & Naturgård er et unikt samlingspunkt på Stormgaarden i landsbyen Haastrup, som ligger ved foden af Fyns tredjehøjeste punkt, Trebjerg. Gårdens længer bærer på en stærk lokal og national kulturhistorie og har samtidig en unik beliggenhed med adgang direkte til områdets smukke og særegne natur.

De mange vandre-, ride- og cykelruter, der snor sig i området, går tæt forbi Stormgaarden, fx Øhavsstien, Østersøruten og Bike Island-ruten. Fra LAG SØM får man midler til reetablering og nyindretning af længerne. På gården vil man kunne besøge: Storm Folkecafé, hvor kulturarven vækkes til live via indretning med lokalhistorisk møblement fra den lokale folkemindesamling.

Storm Folkesal på knap 140 kvm. til koncerter, festivaler, udstillinger, workshops, mesterlærekurser og siden skal Storm Hulen skabes: et større rum fuld af insekter og fisk, udstoppede fugle og dyr og andre fund fra den lokale natur, som bl.a. Sydfyns Naturskole og lokale institutioner og foreninger vil kunne bruge til naturformidling.